Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% zaštita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besplatan povrat
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besplatna dostava

Kuhinjski otok "Fame-Line" Bijeli /antracit visokog sjaja Vicco

432,90 EUR*

Broj proizvoda: 406673119513820

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Dostupno, vrijeme dostave 9 - 10 dana

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besplatna dostava i povrat
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Jamstvo povrata novca i politika povrata od 30 dana
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Informacije o proizvodu "Kuhinjski otok "Fame-Line" Bijeli /antracit visokog sjaja Vicco"
Kuhinjski moduli serije Fame-Line stoje za suvremeni i prakticni dizajn kuhinje u modernom izgledu. Fronte su gotovo sve obojene u visoki sjaj. Boja prednjih dijelova idealno je uskladena s odgovarajucom bojom karoserije.
Oblikovane kvake na vratima skladno zaokružuju cjelokupnu sliku ove kuhinjske serije. Zbog naših razlicitih tipova ormara, ima dovoljno prostora i prostora za pohranu za svaku namjenu.
Pogodne šarke s mekim zatvaranjem nude prakticno rukovanje i osiguravaju dugi vijek trajanja kuhinjskog namještaja. Ormari su opremljeni podesivim stopalima podesivim po visini, zahvaljujuci kojima se neravni podovi mogu lako nadoknaditi.

Modularni dizajn kuhinje takoder omogucuje njihovo individualno dizajniranje. Fronte, pojedinacni ormari i njihovi položaji mogu se slobodno odabrati. Slobodno koristite našu trgovinu i sastavite svoju osobnu kuhinju.

S pomoc ilustriranih uputa za montažu ukljucenih u opseg isporuke, montaža je vrlo jednostavna!


Boje
Body: Bijela, mat
Fronts: antracit, visoki sjaj
pregleds: Metalni izgled
Feet: Black
Bezels: Bijela, mat

Dimensions
Total: 90 x 81,6 cm (ŠxD)
feet: 9,5 - 13 cm (H)

Težina
70,4 kg

Materijal
Body: iverica, 16 mm, furnirani
prekidles, stopala: plastika

Kviptment
- 1x ormar polica 30 cm
- 1x kuhinjski osnovni ormar 60 cm
- 1x polica otocni ormar 30 cm zatvoren
- 1x polica otocni ormar 60 cm zatvoren


• 1x kuhinja kao komplet

Za prosljedivanje predmeta dostava je besplatna curbside.

Decoration nije ukljucen
Boja: Antracit Sjaj
Izvedba: Bazni Ormari
Vanjska boja: bijelo
Širina: 81.6cm
Visina: 82cm
Dužina: 90cm
Težina: 70.4kg
Proizvod FAQ

Općenito preporučujemo minimalni razmak od 1,20 metara između kuhinjskog otoka i kuhinjskog pulta. Ovaj razmak omogućuje ti da bez problema otvoriš dvije suprotne ladice. Ako imaš dovoljno prostora na raspolaganju, možeš odabrati i veći razmak. Mnogi stručnjaci preporučuju razmak od 1,50 m. No, savršeni razmak na kraju ovisi o mnogim različitim faktorima tvoje kuhinje.

Da bi tvom kuhinjskom otoku pružili potrebnu stabilnost, preporučujemo da ga osiguraš pomoću montažnih kutova ili ploča za pričvršćivanje. Ako imaš pod obložen pločicama ili podno grijanje, postoje i alternativna rješenja. Na primjer, kuhinjski otok možeš postaviti na protuklizne gumene podloške. Druga mogućnost je upotreba postolja koje se lijepi na pod. Otok sam može biti pričvršćen iznutra na ovo postolje pomoću kutova. Jednostavne drvene letve su za to vrlo prikladne.

Naši kuhinjski ormarići izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji su dugotrajni i funkcionalni. Pažljivo biramo materijale za ormariće, radne površine i površinske slojeve kako bismo osigurali da vaša kuhinja bude i estetski privlačna i izdržljiva. Naši materijali dizajnirani su da izdrže svakodnevne napore u kuhinji i pruže vam dugotrajno zadovoljstvo.

Budući da mnoge naše proizvode imamo na zalihi, rok isporuke obično iznosi samo 1 tjedan. Točne informacije možete pronaći na stranicama pojedinih proizvoda.

Ne, montaža ormarića je jednostavna i ne zahtijeva posebne vještine. Pružamo vam detaljne upute za montažu, kao i video materijale koji korak po korak objašnjavaju kako možete jednostavno sastaviti ormariće.

Naši kuhinjski ormarići dizajnirani su tako da je njihova visina standardno dobro izbalansirana. Ako je potrebno, moguće su i individualne prilagodbe. Mnoge naše kuhinjske linije imaju visinski podesive nogice koje omogućavaju jednostavno izravnavanje nepravilnosti na podu.

Budući da mnoge naše proizvode imamo na zalihi, rok isporuke obično iznosi samo 1-2 tjedan. Točne informacije možete pronaći na stranicama pojedinih proizvoda.

Ako naiđete na probleme s isporukom ili vašim artiklom, najbolje je da nas odmah kontaktirate. Molimo vas da prilikom kontakta uvijek navedete broj računa i svoje ime kako bismo brzo mogli identificirati vašu narudžbu. Volimo naše proizvode i sigurni smo da ćete ih i vi voljeti. Zato nudimo 30-dnevno razdoblje bez rizika. Ako niste zadovoljni svojom narudžbom, vratit ćemo vam puni iznos.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podijelite svoja iskustva s drugim kupcima.

Odličan

Jako dobro

Dobro

Prihvatljivo

Nezadovoljavajući

(Maximale Anzahl von Dateien:3, Maximale Dateigröße (in MB):32, Zulässige Dateierweiterungen:jpg;png)
Keine Dateien ausgewählt

zadovoljstvo kupaca
Vrlo dobro
4.59 / 5.00
od 70288 ocjena