Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% zaštita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besplatan povrat
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besplatna dostava

Otpremanje i isporuka

Ako je vaša roba isporučena putem dostavne tvrtke, pružatelj usluge dostave će vas kontaktirati kako biste dogovorili termin za primitak vaše pošiljke. Provjerite jeste li ispravno unijeli svoj broj telefona i e-mail adresu!
Provjerite svoju spam mapu za e-poštu koja nedostaje. Ako ga ne primite u roku od 24 sata, kontaktirajte nas i odmah ćemo provjeriti.
Naša se roba u zemlji šalje besplatno.
Bit ćete obaviješteni e-poštom i dobit ćete detaljno praćenje pošiljke. Ako ne primite e-mail, provjerite SPAM mapu u vašem e-mail pretincu! U slučaju špediterske dostave, špediter će Vas kontaktirati telefonom ili e-mailom. Uvijek provjerite jeste li svoje podatke unijeli ispravno!
Vaša dostava može se sastojati od više paketa. Zbog logističkih razloga, oni se mogu isporučiti različitim danima. Zbog velikih količina dostave može doći do kašnjenja isporuke. No, pružatelj usluga logistike nastoji dostaviti pošiljku što je brže moguće. Kontaktirajte nas ako dodatni paketi ne stignu do vas u roku od 3 dana.
Paketnu robu šaljemo putem DHL Parcel, DPD i GLS. Špediterska roba se isporučuje uz prometnicu putem DB Schenkera ili IDS Logistika. Isporuku špediterske robe koordinirat će s vama pružatelj usluga dostave putem e-pošte ili telefona.
Ne nudimo samoprevoz. OK-Living je isključivo online trgovac na malo s brojnim skladišnim lokacijama diljem Europe. Samostalno preuzimanje nije moguće iz logističkih razloga.
Promjena nakon kupnje više nije moguća. Ako roba još nije poslana, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte.
Vaša dostava može se sastojati od više paketa koji se mogu isporučiti različitim danima. Molimo kontaktirajte nas, mi ćemo interno provjeriti i po potrebi kontaktirati logističare.
Dostava se odvija isključivo u zemlji. Dostava na otoke je isključena.
Sasvim je moguće da će vaša roba biti poslana u više paketa i da će stići u različito vrijeme. Ako preostala roba ne stigne unutar 3 dana od prvog dolaska, kontaktirajte nas!
Ne. Ne nudimo međunarodnu dostavu na ok-living.de. Međutim, na stranici naše trgovine OK-Living.eu pronaći ćete pregled svih zemalja u kojima se može kupovati i isporučivati ​​unutar zemlje.

Načini plaćanja

Trenutačno ne nudimo način plaćanja "bankovnim prijenosom" za vašu zemlju. Molimo koristite druge ponuđene načine plaćanja za svoje narudžbe.

Trenutno ne nudimo način plaćanja "kupnja na račun" za vašu zemlju. Molimo koristite naše druge dostupne načine plaćanja za svoje narudžbe.

Trenutno ne nudimo način plaćanja "kupnja na račun" za vašu zemlju. Molimo koris

Ako odaberete opciju plaćanja bankovnim prijenosom, upotrijebite ovdje navedene bankovne podatke, koji će vam također biti poslani putem e-pošte kada predate narudžbu, i platite u roku od 10 dana. Molimo za razumijevanje da robu koju ste naručili možemo rezervirati samo za ovo razdoblje. Ako uplata ne stigne na naš račun u tom roku, otkazat ćemo vašu narudžbu.
Našim kupcima nastojimo ponuditi različite načine plaćanja. Pregled toga možete pronaći pod “Načini plaćanja” na dnu naše online trgovine.

Opoziv / storniranje / reklamacija / povrat novca

Nakon što se povrat vaše robe potvrdi u našem sustavu, odmah ćemo izvršiti povrat novca.
Možete se žaliti i besplatno nam vratiti svoj artikl u roku od 30 dana. Molimo kontaktirajte nas e-poštom.
Nakon što je narudžba završena, promjene nisu moguće. Ako želite naručiti još artikala, nema problema! Kod nas je dostava besplatna.
Molimo kontaktirajte nas. Tada ćemo vam rado poslati povratnicu.
Svoju narudžbu možete otkazati bez navođenja razloga. Pošaljite nam svoje otkazivanje, navodeći broj narudžbe!
Imate pravo otkazati ovaj ugovor u roku od mjesec dana bez navođenja razloga.

Pitanja o proizvodima

Kada vaš proizvod bude isporučen, dobit ćete upute za sastavljanje. Vaš predmet se može sastojati od nekoliko paketa ili zasebnog paketa vijaka, tako da ćete upute za sastavljanje pronaći u jednom od njih.
Za točan opseg isporuke pogledajte opis odgovarajućeg artikla. U pravilu je uključen materijal za montažu.
Račun ćete dobiti e-poštom nakon što vaša roba bude poslana.
Naši proizvodi se uglavnom proizvode u Europi. Imamo mnogo komada namještaja koje isključivo za OK-Living proizvode certificirane partnerske tvrtke u istočnoj Europi. Ovdje smo u svakodnevnom kontaktu s našim proizvođačima u vezi poboljšanja, upita kupaca i novih dostignuća.
Kontaktirajte nas e-poštom i navedite broj narudžbe i kupljeni artikl.
Postoji li minimalna vrijednost narudžbe?
Kao kupac imate 2 godine jamstva od trenutka preuzimanja robe.
Na stranici s informacijama o svakom proizvodu možete provjeriti je li vaš artikl trenutno na zalihi. Osiguravamo vrijeme obrade za sve proizvode koji su ponovno dostupni, a nisu na skladištu. Alternativno, putem e-pošte možete biti obaviješteni o novim zalihama proizvoda.
Dodatni popust više nije moguć jer su naši artikli uvijek najniže cijene.
Možete se žaliti i besplatno nam vratiti svoj artikl u roku od 30 dana. Molimo kontaktirajte nas e-poštom.

Moj račun kupca

Možete dodati ili urediti svoje adrese za dostavu i naplatu pod Moje adrese u korisničkom računu. Ovo se odnosi na procese narudžbe koje još nisu dovršene.
Ako ste zaboravili lozinku, možete je poništiti izravno kada se prijavite. Kliknite tamo na “Zaboravio sam lozinku” i slijedite daljnje upute!
Odjavite se klikom na “Račun” i “Odjava” u prozoru koji se otvori.
Svoje ime, adresu e-pošte, lozinku ili titulu možete promijeniti pod „Vaši podaci” u korisničkom računu.

Newsletter 

Ako se želite odjaviti s OK-LIVING newslettera, to možete učiniti u svakom newsletteru putem poveznice “Odjava” ili putem postavki newslettera na svom računu. Jeste li odjavili pretplatu na newsletter i još uvijek primate e-poštu od nas? Zatim kontaktirajte našu službu za korisnike e-poštom na info@ok-living.de!
Ako želite izbrisati svoj korisnički račun, pošaljite zahtjev putem obrasca za kontakt!
Ovdje se možete registrirati za OK-LIVING newsletter.
zadovoljstvo kupaca
Vrlo dobro
4.59 / 5.00
od 68629 ocjena