Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% zaštita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besplatan povrat
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besplatna dostava

OK-LIVING: TO SMO MI

Lijep i moderan namještaj i kuhinje za svačiji džep

OK-Living je proizvođač namještaja i internetski salon namještaja za stilski i moderan namještaj. S naše trenutne 42 trgovine, na putu smo da postanemo najveći izravni online dobavljač namještaja u cijeloj Europi.

Naša je misija ostvariti vaše stambene snove po povoljnoj cijeni.

Brandenburg an der Havel mjesto je osnivanja poduzeća i njegova glavna lokacija, a naši zaposlenici ondje, okruženi bujnim zelenilom i u ugodnoj radnoj atmosferi, osmišljavaju atraktivne varijante dizajna OK-Living te kreiraju novi namještaj i ideje za opremanje doma.

Pri tome smo posebno ponosni na naše dvije robne marke – VICCO i VitaliSpa. Obje marke objedinjuju kreativan i moderan koncept te stilske kombinacije i visokokvalitetne materijale po povoljnim cijenama. 

Ponuda proizvoda pri tome obuhvaća sva područja i prostorije doma.

Također, nudimo golem asortiman prostranog i modernog kuhinjskog namještaja te velik odabir najsuvremenijih kuhinja iz snova. 

Ukratko: ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste se u svojem domu osjećali ugodno.

OK-LIVING U BROJEVIMA

Godine 2022. imali smo godišnji promet od 151 mil. EUR, isporučili više od 2,4 milijuna pošiljki te brojne domove učinili ljepšima.
MEHR INFO
Osim svojih trgovina OK-LIVING, vodimo i brojne druge posebne trgovine, kao što su trgovine za stoliće za šminkanje, jastuke za palete, kuhinje i dječji namještaj.
MEHR INFO
Zahvaljujući svojim trgovinama, kojih u međuvremenu imamo već 42, možemo, osim u Njemačkoj i Austriji, biti aktivni i u brojnim drugim europskim državama.
MEHR INFO

NAŠA VIZIJA


Projektiramo i dizajniramo namještaj koji nudi impresivnu funkcionalnost te se istovremeno odlikuje dobrom kvalitetom i individualnom izvedbom – a sve to po zbilja povoljnim cijenama! Naša je želja svakome ostvariti snove o stambenom prostoru modernim i povoljnim namještajem. 

Uz ljubav prema temi opremanja interijera, pri tome uvijek promatrajući cijelu stvar iz aspekta naših klijenata, odjel za analizu i proizvodnju svakodnevno je u potrazi za novim, inovativnim idejama te visokokvalitetnim materijalima kako bi se vaš stambeni prostor mogao pretvoriti u lijep dom u kojem ćete se osjećati ugodno. 

Sve to može se međusobno kombinirati i postići samo u radosnu okruženju, sa zadovoljnim zaposlenicima i međusobnim ophođenjem ispunjenim poštovanjem.

NAŠA ZADAĆA


Kao inovativno poduzeće ne želimo samo stvarati poseban namještaj, već također proizvoditi održivo i u skladu s ekološkim standardima. Stoga se među naše zadaće ubrajaju i sljedeći aspekti:

 • Odgovorna i ekološki prihvatljiva proizvodnja namještaja
 • Inovativnost pri sastavljanju namještaja – što jednostavnije sastavljanje namještaja uz pametne upute i videozapise za sastavljanje
 • Zadovoljni zaposlenici i održivi uvjeti rada
 • Neprestana potraga za najboljim materijalima
 • 100 % zadovoljni kupci i visokokvalitetan servis
 • Stvaranje jedinstvenih i modernih koncepata dizajna
 • Izrada povoljnih rješenja za stambeni prostor koja si svatko može priuštiti
VIŠE OD 5.000
PROIZVODI

VICCO i VitaliSpa – dvije snažne marke s odličnim dizajnom i iznimnom kvalitetom. Spoj vrhunskog dizajna i povoljnih cijena.

PREKO 5,5 Mln.
PRODAJE

Kuhinjskim serijama R-Line i Fame-Line nudimo golem asortiman kuhinjskog namještaja, a svojim kupcima povoljnu alternativu za opremanje kuhinje.

PREKO 63.000
OCJENE

Zahvaljujući brojnim skladišnim lokacijama u Njemačkoj i diljem Europe, svojim kupcima možemo ponuditi kratke i brze rokove isporuke, inače neuobičajene u trgovini namještajem.

NAŠA POVIJEST

OK-Living slavi 20 godina

 • 2002

  Prije više od 20 godina braća Ingo i Frank Westphal odabrali su pitoreskni Brandenburg an der Havel za osnivanje poduzeća za proizvodnju dječjeg i brojnih drugih komada namještaja.

 • 2004

  Nakon manje od dvije godine prvi smo put bili dostupni na internetu te svoje proizvode nudili na raznim platformama, kao što je eBay.

 • 2005

  Prvi zarađeni milijun od prihoda proslavili smo već naredne godine. Tada nam je to bio velik događaj i prekretnica na putu do postanka etabliranim internetskim prodavateljem namještaja.

 • 2006

  Širenje asortimana proizvoda brojnim uzbudljivim novim artiklima iziskivalo je preseljenje u veće skladište površine 4500 m² u Brandenburg an der Havelu.

 • 2008

  Naša paleta proizvoda neprestano se širila, a prodaja se povećavala, zbog čega smo se 2 godine kasnije ponovno proširili. Skladišna se površina te godine povećala na 8700 m².

 • 2010

  Naši proizvodi više nisu bili nepoznanica u inozemstvu te smo širenjem u susjednu Austriju učinili prvi korak na putu da postanemo međunarodnim poduzećem.

 • 2013

  Poslovodstvo kupuje kompleks veličine oko 40 ha, dakle, otprilike 55 nogometnih terena, koje se nazivalo „Stari kompleks vojarne” u Brandenburgu. Od toga se ukupno oko 20 000 m² upotrebljava za vlastite uredske i skladišne prostore.

 • 2015

  Otvaramo prvu vlastitu internetsku trgovinu. Uz dječji namještaj, sastavni dio naše palete proizvoda postali su i drugi artikli namještaja za dnevnu sobu, kupaonu ili kuhinju te artikli za vrt i slobodno vrijeme.

 • 2017

  Preseljenje unutar kompleksa u novi, dizajnerski uredski prostor velike površine za osiguranje dobrog osjećaja tijekom rada.

 • 2018

  Osnivaju se dvije dodatne skladišne lokacije u Njemačkoj te novo sjedište poduzeća u Kijevu.

 • 2019

  Dodatna skladišna lokacija u Milanu postala je dijelom mreže OK-a.

 • 2020

  Naša trgovina podvrgava se redizajnu. Kombinacija inovativnog softvera, ekskluzivnih artikala, vrhunskog tima i modernog naziva: to je trenutak rođenja OK-Livinga.

 • 2021

  Nakon uspješnog početka naše nove trgovine OK-Living.de osnovali smo dodatne posebne trgovine s pomoću kojih se stambene želje naših kupaca još bolje mogu ostvariti. Tako OK-Junior nudi ideje za dječji namještaj, dok OK-Kitchen pametnim konfiguratorom kuhinja osigurava još bolji doživljaj kupovine.

 • 2022

  Pokrenuli smo 10 novih trgovina OK-Living u ukupno 10 dodatnih država.

 • 2023

  OK-Living nastavlja se širiti, a u veljači kreće ekspanzija u 3 dodatne države.

zadovoljstvo kupaca
Vrlo dobro
4.60 / 5.00
od 73602 ocjena